EGYESÍTETT BÖLCSŐDÉK BP. XV.
Egy kis történelem
 
Bölcsődéink
 
Szolgáltatásaink
 
Közérdekű adatok
 
Bölcsődei hírmondó
 
Linkek
 
-XV/3. Szivárvány Bölcsőde

XV/3. Szivárvány Bölcsőde

Cím: 1153 Budapest, Fő út 33-35.

Telefon: 307-72-28

Email: ebi3@xvbolcsode.hu

Intézményvezető: Blaskóné Barkó Erika

Bölcsődénk Rákospalotán található, egy 1902-ben készült épületben. A kerület legrégebbi épületei között nyilvántartott intézmény 2014-ben uniós pályázat segítségével került felújításra. A patinás épület a felújítás után is megőrizte a XX. század első felének jellegzetes vonásait, a kapun belépve viszont modern, a mai kor követelményeinek megfelelő, minden igényt kielégítő korszerű intézményben találja magát a látogató.

Célunk a családokkal való bensőséges kapcsolat kialakítása, ennek érdekében bölcsődénk nyitott a kisgyermekes családok befogadására, „bölcsődekóstolgatóval” tesszük lehetővé a beiratkozás előtti megismerkedést.

Négy egységben, nyolc színes csoportszobában várjuk a hozzánk érkező gyermekeket.

A felszabadult vidám játéktevékenységet, a 0-3 éves korosztály számára megfelelő kreativitást és mozgásfejlődést elősegítő játékeszközök biztosítják.

Udvarunkon a korosztálynak megfelelő, letelepített mozgásfejlődést segítő játékok találhatók, nyáron a tocsogók biztosítanak pancsolási lehetőséget.

A bölcsődénkbe járó gyermekek számára sószoba működtetésével támogatjuk a gyermekek egészségének megóvását.

Szolgáltatás keretén belül, Baba- mama játszószobával, zenés foglalkozással és kézügyesség fejlesztő kezdeményezésekkel várjuk az érdeklődőket!

 
Óra
 
naptar
2020. Október
HKSCPSV
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM